Ingredientele sunt pentru 10 porții, o porție va conține 100 g mușchiuleț, 50 g bruschete și 35 g boabe de struguri.
Mod de preparare
- 1. mușchiulețul de porc se sărează și se piperează apoi se învelește într-o folie de prospețime și se bate ușor, apoi se desface din folie și se introduce într-o pungă peste care se adaugă marinada obținută din 40 ml uleiul aromatizat și 250ml vin roze, apoi se introduce în frigider pentru 2-3 ore
- 2. bagheta se va tăia longitudinal în sferturi după care vom tăia fiecare sfert în 4 sau chiar 5 bucăți.
- 3. vom scoate mușchiulețul din marinada și îl vom șterge cu un prosop de hârtie pentru a nu se lipi de grătar, apoi îl vom pune pe grătarul încins pe care l-am uns înainte
- 4. vom prăji bucățile de bagheta pe toate parțile o plita începând cu partea cu coajă, după ce sa prăjit pe toate părțile vom unge fiecare bucată cu uleiul de măsline rămas apoi le vom așeza pe o farfurie peste care vom presăra parmezan.
- 5. vom felia mușchiulețul și îl vil așeza pe farfurie alături de de bruschete și la sfârșit vom adăuga jumătăți de boabe de struguri
- 6. O porție are 400 de calorii.
- 7. Vă doresc poftă bună !
Un comentariu:
Arata foarte bine ...si cred ca este foarte bun.
Trimiteți un comentariu